Product was successfully added to your shopping cart.
02 620 54 34 in 051 228 281 (do 22. ure)
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • Handy Bulb Led lučka - žarnica - svetilka z nastavljivim naklonom Handy Bulb Led lučka - žarnica - svetilka z nastavljivim naklonom
  • Komplet 8 lučk za dom Komplet 8 lučk za dom
  • Lučka za osvetlitev temnih prostorov Lučka za osvetlitev temnih prostorov
  • Komplet lučk za dom Komplet lučk za dom
  • Handy Bulb lučka z nastavljivim naklonom Handy Bulb lučka z nastavljivim naklonom
  • Lučke za osvetlitev doma Lučke za osvetlitev doma
  • Prenosne lučke za dom Prenosne lučke za dom
  • Prenosna lučka za osvetlitev temnih prostorov Prenosna lučka za osvetlitev temnih prostorov

Prenosna LED lučka za dom – 8 delni komplet (HB-596)

Hiter pregled

Se vam je kdaj zgodilo, da ste ostali brez elektrike in ni bilo pri roki nobene svetilke? Imate temen kot omare, v katerega luč iz sobe ne posije dobro? Morda so stopnice v klet temne in nevarne za hojo… Predstavljamo vam rešitev – lučko na baterije, ki jo namestite na steno, a jo lahko hkrati odstranite s stene in odnesete s seboj, kjer jo potrebujete.

Lediodne prenosne lučke so varčne, ter zagotavljajo minimalno porabo energije!

Zaloga: Ni na zalogi

15,20 €

Opis izdelka

Dostikrat se zgodi, da bi kje nujno potrebovali svetilko, pa je ni pri roki ravno takrat, ko bi bilo najbolj potrebno. Lučke za dom lahko namestite tam, kjer jih najbolj potrebujete – v omari, na slabo osvetljenem stopnišču, v temni kleti, delavnici, tudi v garaži ali celo v prtljažniku avtomobila!

Namestitev je zelo preprosta. Vsaka lučka ima na zadnji strani obojestranski lepilni trak, s katerim lahko lučko prilepite na katerokoli ravno površino. V kolikor pa želite res dobro pritrjevanje, lahko lučko privijete z dvema vijakoma in tako zagotovo ne bo padla nikamor!

Na steno pa se privije le držalo, lučko lahko snamete s tega držala in jo odnesete s seboj, kjer jo potrebujete. Lučko enostavno snamete z držala in že ste pripravljeni da vam osvetli pot pod nogami.

Deluje na 3 1.5V AAA baterije (niso priložene). Brez nadležnih kablov! Vklopite jo s preprostim potegom vrvice na spodnji strani lučke.

Lučka ima še eno funkcijo – nastavljate lahko naklon, kam naj pada svetloba. Tako boste vedno osvetlili tisti del omare, stopnišča ali sobe, ki je po navadi najbolj temen!

Lediodne prenosne lučke so varčne, ter zagotavljajo minimalno porabo energije!

Lastnosti:
- majhna in priročna
- enostavna montaža z lepljenjem
- prenosna
- varčna
- z nastavljivim naklonom
- velikost: 8 x 5 x 5 cm (v x š x d) 

Komplet vsebuje:
- 8 lučk
- 8 stenskih držal

Vstavljanje baterij:
Lučko snemite s stenskega držala. Odprite pokrov baterij in vstavite 3 AAA baterije. Preverite, da jih vstavljate, kot je narisano v notranjosti. Zaprite pokrov.

Namestitev lučke na steno:
Lučko snemite s stenskega držala. Odstranite zaščitni trak z obojestranskega lepilnega traku. Držalo pritrdite na suho, ravno površino. Držalo lahko tudi privijete z dvema vijakoma.

Uporaba:
Vklop in izklop je enostaven s potegom na vrvico. Lučko lahko usmerite, kamor želite da vam sveti.

Varnostni napotki:
Pazite, da vam lučka ne pade na tla oz. je ne mečite. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi, vročini in vlagi. Poskrbite za pravilno vstavljene baterije (+ / -). Baterije niso del kompleta.

Značke

Uporabite presledek za ločevanje med oznakami. Za fraze uporabite enojne narekovaje (').