Product was successfully added to your shopping cart.
02 620 54 34 in 051 228 281 (do 22. ure)
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Zložljivo prenosno stojalo - 3D povečan zaslon mobilnega telefona ( ven-3D-1212)

Hiter pregled

HD optična tehnologija in do 3-kratna povečava z jasno in živahno sliko, do čistega užitka v gledanju najljubše serije, filma ali videa!

Naj zaživijo risanke in filmi še v večji 3D podobi! 

Zaloga: Ni na zalogi

9,40 €

Opis izdelka

Vaš Mobilni Telefon na 3D povečanem zaslonu?

HD optična tehnologija in do 3-kratna povečava z jasno in živahno sliko, do čistega užitka v gledanju najljubše serije, filma ali videa!

Preprost način uporabe, majhna teža, elegantna izdelava. 3D povečevalnik je primeren za uporabo ob različnih priložnostih - v zaprtih prostorih,kampiranju,potovanjih, itd.. 3D povečevalnik za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Je preprost, kompakten in primeren za vse vrste mobilnih telefonov.

Uporabite ga lahko kot tradicionalno lupo, povečate manjšo v 3 x večjo površino, je zelo primernen za starejše (branje knjige, časopisa, branje novic na spletu).

Zmanjšate utrujenost oči ko gledate video posnetke na telefonu in s tem posledično zmanjšate možnost glavobola. Zložljiv design, majhen obseg, primeren za potovanja.

Tehnični podatki:

Velikost: 18,0 x 14,2 x 1,5 cm

Teža izdelka: 5,5 oz / 155g

Opomba:

1.Izogibajte se uporabi 3D povečevalnika v neposredni sončni svetlobi ali močni svetlobi, saj le takrat slika ne bo jasno vidna, primernejša je mračna svetloba ali tema.

2.Za čiščenje zaslona uporabite mehko krpo.

3.Pred uporabo 3D povečevalnika poravnajte mobilnik in zaslon 3D za optimalen učinek.

4.3D povečevalni zaslon je najbolje gledati na razdalji 0,5 metra. Kaj je vključeno: 1 x 3D povečevalni zaslon za mobilni telefon

Značke

Uporabite presledek za ločevanje med oznakami. Za fraze uporabite enojne narekovaje (').