Product was successfully added to your shopping cart.
02 620 54 34 in 051 228 281 (do 22. ure)
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • Nose Clip sponka proti smrčanju Nose Clip sponka proti smrčanju
  • Sponka za odpravljanje smrčanja Nose clip Sponka za odpravljanje smrčanja Nose clip
  • Stop snoring with Nose Clip Stop snoring with Nose Clip
  • Anti Snoring Nose Clip Anti Snoring Nose Clip
  • Za miren spanec brez smrčanja Za miren spanec brez smrčanja
  • Ne budite partnerke sredi noči - uporabite nose clip Ne budite partnerke sredi noči - uporabite nose clip
  • Anti Snoring Nose Clip Anti Snoring Nose Clip

Nosna sponka proti smrčanju (V-1521)

Hiter pregled

Nosna sponka proti smrčanju – Nose Clip je preprosta in hitra rešitev za vse, ki jih ponoči moti nadležno smrčanje. V sponkah se skrivata dva naravna magneta, ki med uporabo stimulirata živce v dihalnih poteh. Dihalne poti se razširijo in odprejo, smrčanje pa je odpravljeno.

PRI PLAČILU NA TRR, POŠTNINA BREZPLAČNA! 


Zaloga: Na zalogi

8,50 €

Opis izdelka

Večina ljudi trpi zaradi pomanjkanja spanca in glavni vzrok za to je po navadi smrčanje. Naj bo to smrčanje vas ali vašega partnerja ali partnerke – to vas bo stalo dragocenega spanca, ki ga potrebujete za ustrezno količino počitka. Počitek in spanje sta izjemnega pomena za pravilno delovanje človeškega telesa. Pomanjkanje spanca lahko privede do resnih zdravstvenih težav. Zakaj bi se ponoči obračali, budili sebe ali partnerko med smrčanjem? Nekateri gredo celo tako daleč, da spijo v ločenih sobah, kar zagotovo ne more biti dobro za vaš zakonski odnos.

Pomagajte si pri smrčanju še danes, s sponko proti smrčanju Nose Clip!

Nose Clip sponka, ki preprečuje smrčanje, je izjemen produkt na trgu pripomočkov za spanje. Tako majhen, vendar naredi tako veliko razliko!

Nose Clip je narejen iz 100% silikona, kar pomeni, da nima negativnih vplivov na vaše zdravje. Magneta, ki sta v sponki sta prav tako naravna. Oddajata elektromagnetne valove, ki odprejo in povečajo dihalne poti. Posledično je pretok zraka povišan in smrčanje se znatno zmanjša, v večini primerov popolnoma odpravi.

Primeren je za moške in ženske, za starejše in mlajše – za vse, ki imajo ponoči težave med spanjem!

Seveda pa ni namenjen le za nočno uporabo! Nadenite si ga med popoldanskim počitkom in tako z glasnim smrčanjem ne boste motili ostalih v hiši – ker smrčanja več ne bo!

Zakaj ljudje sploh smrčimo?
Po navadi je smrčanje posledica prevelike sprostitve dihalnih poti. Pojavi se v fazi globokega (REM) spanja, tako pri ženskah, kot pri moških. Za optimalen nočni počitek je potrebnih vsaj 25% globokega (REM) spanca in smrčanje je glavni vzrok, zakaj imamo ljudje tega spanca premalo.

Kako odpraviti smrčanje?
Načinov je več. Obstajajo kirurški posegi, ki so lahko precej nevarni. Domači načini odprave smrčanja so denimo sprememba položaja spanja, menjava vzglavnika,… Vsi ti načini so lahko nepraktični in precej dragi, pri kirurških posegih pa lahko gre hitro kaj narobe.

Uporabite Nose Clip sponko proti smrčanju!
Sponka proti smrčanju Nose Clip resnično pomaga. Omogoča lažji pretok zraka po dihalnih poteh, je enostavna in izjemno praktična, varna za uporabo in enostavna za čiščenje. Prvo noč ali dve je potrebno, da se je malce navadite, potem pa niti ne boste več vedeli, da jo nosite na nosu.

Lastnosti:
- material: 100% silikon
- za moške in ženske
- enostaven za uporabo

Značke

Uporabite presledek za ločevanje med oznakami. Za fraze uporabite enojne narekovaje (').